TRUE HUMAN POTENTIALS

TRUE HUMAN POTENTIALS

DET SKAL VÆRE SJOVT AT LÆRE - DET SKAL VÆRE SJOVT AT ARBEJDE

Derfor skal du huske på denne sætning :
DET ER IKKE FORDI DET ER SVÆRT, AT VI IKKE TØR?
DET ER FORDI VI IKKE TØR, AT DET ER SVÆRT!

Vi vil hjælpe med at lære mennesker at se nødvendigheden i at være anerkendende og lyttende for at kunne samarbejde - smidigt og sjovt.
Vil vil hjælpe mennesker til at forstå nødvendigheden i at kunne samarbejde - hvorfor vi er forbundne og afhængige af hinanden!

Vi vil rigtig gerne hjælpe din skole til at kunne fortælle de gode historier om den GODE skoletid, hvor du lærte en masse om livet og som gav dig muligheder for at vælge netop det, som var godt for dig - så du fik dig et godt liv.

Vi vil gerne hjælpe din arbejdsplads med at fortælle de gode historier om det gode arbejdsliv, hvor du glæder dig til at komme på arbejde, og hvor du går glad hjem fra arbejde. Hvor du har mulighed for at udvikle dig, og hvor du har mulighed for at sige din mening. Og hvor du tør spørge om hjælp!

Workshops

Gennem workshops lærer du og dine kammerater/kolleger på sjove og simple måder hvad der skal til for at samarbejde og nå fælles mål.

Hvorfor selvindsigt?
Gennem selvindsigt får du/I forståelse for at være anerkendende, at være lyttende og hvad relationer betyder for din udvikling og læring.
Gennem selvindsigt forstår du betydningen af arv og miljø (din indre rygsæk), og du forstår bedre at bruge denne viden til at samrbejde med andre mennesker.

Hvorfor trivsel?
Fordi en hjerne i trivsel giver overskud!

Glade mennesker skaber mere overskud, skaber bedre relationer ved at være mere anerkendende og lyttende - og glade mennesker kan bedre reflektere over ny viden og informationer (uden at lade gamle spøgelser spænde ben for nye tanker).

Nyeste kommentarer

19.05 | 17:06

Hej Mette.
Tænker du på at slå en gymnastisk vejrmølle? Eller tænker du på at der skal ske forandring i dit liv?
Hilsen Klaus

19.05 | 09:39

hej hedder mette jeg vil grne lare at sla vejmoller hvordan goer jeg det

10.04 | 08:55

Enig. Skab folkelig opbakning omkring at venlighed, hjælpsomhed, retskaffenhed og mådehold er de centrale dyder.
Venlig hilsen
Nina Mørkholm

10.04 | 08:48

I en hård krisetid er det godt at vi kan samles om kampen mod mobning. Ville gerne skrive meget mere.
Venlig hilsen
Nina Mørkholm